La jove Andrea Motis protagonitza la segona edició d''Una hora de jazz'


Temes relacionats

Torna 'Una Hora de Jazz' aquest dijous al Cafè Auditori (11/nov/10)

Escalfa motors la 1a edició del cicle musical 'Una hora de jazz' ( 7/set/10)


  • Comparteix:

Joan Chamorro i Andrea Motis durant una actuació / Font: facebook.com

Joan Chamorro i Andrea Motis durant una actuació / Font: facebook.com

La cantant i saxofonista Andrea Motis, de 15 anys, i l'instrumentista Joan Chamorro presentaran aquesta nit el seu nou treball, 'Joan Chamorro presenta Andrea Motis', al Cafè Auditori. L'actuació, que començarà a les nou del vespre, s'emmarca dins la segona edició del cicle 'Una hora de jazz', organitzat per Joventuts Musicals, i comptarà també amb el pianista Ignasi Terraza i el bateria Esteve Pi, que completaran el quartet.

Malgrat la seva joventut, ja fa dos anys que Andrea Motis fa gires pels principals escenaris de jazz de Catalunya en companyia del seu mestre, Joan Chamorro. En una entrevista a Cugat.cat, els dos músics barcelonins han explicat com va néixer la idea de crear aquest primer treball de presentació, en el qual Motis canta i toca el saxofon i la trompeta. Segons Chamorro, el que havia de ser una simple col·laboració va acabar esdevenint la presentació de la jove alumna.

Joan Chamorro

Quan vam anar a gravar, la seva veu es va expandir de tal manera que aquest disc es va convertir en la seva presentació.


Motis ha explicat que els temes del disc que es tocaran durant el concert presenten un jazz clàssic amb molta varietat de timbres i de cançons, des de peces instrumentals a balades amb veu, passant per temes més ràpids i enèrgics. Durant l'actuació, Chamorro tocarà el contrabaix, els saxofons baríton i tenor, i la corneta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.