L'escultor Salvador Juanpere presenta exposició a la Galeria Alejandro Sales de Barcelona


Temes relacionats

Salvador Juanpere: 'Amb aquesta iniciativa els alumnes tenen un contacte directe amb l'art' (14/nov/10)

Salvador Juanpere presenta una obra conjunta amb estudiants de secundària (10/nov/10)


  • Comparteix:

L'escultor Juan Sanpere presenta una nova exposició / Font: elpunt.cat

L'escultor Juan Sanpere presenta una nova exposició / Font: elpunt.cat

L'escultor resident a Mira-sol Salvador Juanpere presenta aquest dijous a la Galeria Alejandro Sales de Barcelona una selecció d'escultures, instal·lacions i dibuixos que giren entorn del valor i l'exigència de l'art. La mostra duu per nom 'Berufung', el mot alemany per vocació, que es contraposa amb el 'Beruf', el treball o ofici que l'artista també ha de tenir per poder completar la seva obra, i conté escultures treballades en materials molt diversos com la fusta, el marbre, el bronze, l'alabastre, l'or o la silicona. Entre les obres de Juanpere, hi destaca la creació de l'escultura feta servir com a guardó dels Premis Ciutat de Sant Cugat, celebrats aquest cap de setmana passat.

Juanpere ha explicat que les seves influències a l'hora de crear una exposició com aquesta no vénen només d'altres creadors com Beuys, Oteiza i Stenier, sinó també d'autors i pensadors com Max Weber o Richard Sennett, i en general de tot allò que l'envolta cada dia, com Mira-sol, on resideix des de fa molts anys. En una entrevista a Cugat.cat, l'escultor ha explicat que un artista ha d'estar al dia.

Salvador Juanpere

Un artista s'ha de referenciar en la pulsió del moment en què viu.



Pel que fa a l'exposició que s'estrenarà dimecres vinent amb el nom d''Escultura: processos ocults', que reuneix diversos escultors de la ciutat, Juanpere s'ha mostrat sorprès de no haver-hi estat convidat, ja que diu que la seva obra 's'hi hauria adaptat perfectament'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.