Les obres d'artistes catalanes i argentines s'uneixen per commemorar el Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Alguns gravats de l'exposició

Alguns gravats de l'exposició

Els gravats de 10 artistes catalanes i argentines s'uneixen en una exposició que posa de manifest el paper de la dona en l'art contemporani. Sota el títol 'Empremtes de dones', la mostra és un recull d'obres de tots els estils que pretén fer visible la tasca de les autores i vol ser un espai per donar a conèixer les seves creacions.

La Casa de Cultura acull des d'aquest dimarts un conjunt de gravats de la mà d'artistes com Graciela Buratti, Ana Erman i Neus Colet. La mostra plasma el llenguatge propi de cada artista, que han desenvolupat la seva obra sota la temàtica comuna del gravat. Així, l'ús d'una tècnica compartida serveix de vincle entre les gravadores i els ha permès relacionar-se i posar en comú les seves obres.

Ho ha explicat l'artista santcugatenca Neus Colet, que participa amb alguns dels seus gravats a la mostra.

Neus Colet

Totes som gravadores. Cadascuna treballa el gravat amb el seu propi llenguatge.



La inauguració de l'exposició ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, que ha explicat quin és el rerefons del títol de l'exposició i quina relació guarda amb el Dia Internacional de la Dona.

Susanna Pellicer

Fa un joc amb la voluntat de deixar empremta a través del seu art.



La mostra s'ha exposat en diversos municipis de Catalunya i de l'Argentina i es podrà veure fins el 8 de maig a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.