Béjart Ballet Lausanne fa l'estrena mundial d'una coreografia al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La presentació mundial de la coreografia 'Song of Herself', a càrrec del Béjart Ballet Lausanne, serà un dels punts culminants de l'oferta cultural d'aquest cap de setmana al Teatre-Auditori. L'equipament municipal proposa tres de les coreografies més destacades de la companyia suïssa d'una gira on Sant Cugat és l'única parada a Catalunya. La doble actuació és dissabte, a les deu de la nit, i diumenge, a les set de la tarda.

La companyia presentarà, a més de la coreografia 'Song of Herself', de Julio Arozarena, dues peces més. Són 'Dyonisos', creada pel mateix Maurice Béjart, i 'Syncope', de Gil Roman i que s'estrena a Catalunya.

El coreògraf Arozarena explica en què consisteix l'espectacle.

Julio Arozarena

Són tres peces que no estan lligades entre elles. 'Dionysos' és un ballet que té el seu propi univers, 'Syncope' treballa un univers completament diferent. 'Song of herself' és un duet intimista.



Fa 23 anys que el Béjart Ballet Lausanne difon per tot el món les coreografies de Maurice Béjart. Les creacions de Béjart, sota la direcció de Gil Roman, ofereixen al públic les claus d’una història literària, històrica i mitològica amb les seves visions, emocions i dinàmiques, perquè l’espectador pugui gaudir-ne i fer-ne la seva pròpia interpretació.

Gil Roman és l'hereu artístic de Béjart i s'encarrega, des de la mort de Béjart, de perpetuar l'esperit i l'obra del coreògraf d'origen francès. Actualment és una de les companyies més prestigioses del món i la més aclamada d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.