Ja a la venda les entrades per al concert solidari de l'Escolania de Montserrat


Temes relacionats

L'Escolania de Montserrat oferirà un concert solidari a Sant Cugat el març (21/feb/11)


  • Comparteix:

L'Escolania de Montserrat visitarà la ciutat divendres vinent

L'Escolania de Montserrat visitarà la ciutat divendres vinent

L'Escolania de Montserrat posa a la venda avui les entrades per al concert solidari a favor del Sudan que oferirà a Sant Cugat divendres vinent. La intenció és recaptar fons per finançar l'arribada d'aigua a un camp de refugiats d'aquest país. Les entrades ja es poden aconseguir al web Atrapalo.com, a la botiga d'Intermón Oxfam de la ciutat o el dia del concert al Monestir.

El Monestir acollirà aquest concert solidari programat per divendres vinent amb l'objectiu de finançar un projecte benèfic de l'ONG Intermón Oxfam al Sudan. El concert començarà a les nou del vespre i comptarà amb l'actuació de l'Escolania de Montserrat i del grup de Violoncels de Montserrat.

A més, Intermón Oxfam ofereix la possibilitat de fer un donatiu sense assistir al concert comprant entrades de fila zero.

Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a finançar els camps de sudanesos al Txad. A més, la primera part del concert es dedicarà al germà de l'Escolania Odiló Maria Planàs. El germà Sergi d'Assís ha destacat la importància del concert a la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Germà Sergi d'Assís

Serà un concert una mica especial. No només per ser solidari, sinó també per la presència d'antics escolans que tocaran el violoncel.






Més de 40 escolans visitaran la ciutat per participar en l'actuació. El preu de les entrades és de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.