La llibreria Mythos porta la poesia femeninament directa i desinhibida de Bel i Dalmau a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc a la llibreria Mythos.

L'acte ha tingut lloc a la llibreria Mythos.

El llenguatge desinhibit de la poesia de Sílvia Bel i Laura Dalmau ha omplert aquest dijous al vespre la sala d'actes de la llibreria Mythos. Les dues autores han presentat d'aquesta manera un conjunt de poemes que parla sense embuts del desig amb un llenguatge directe i explícit.

El poeta santcugatenc Lluís Calvo, que ha coordinat i presentat la jornada, ha destacat la novetat que suposa que dues veus femenines parlin desinhibidament de sexe.

Lluís Calvo

Són dues autores que tenen en comú un ús molt original i valent del llenguatge i que parlen del desig des del punt de vista femení.



Laura Dalmau ha explicat que el seu llibre, estructurat en quatre parts a través de les quatre estacions de l'any, explica l'estat actual de la dona al món.

Laura Dalmau

El llibre parla de com està la dona al món, que no només és dona, també és mare i amant i expressa tot allò que surt de dins.




Les dues autores coincideixen també en haver nascut, poèticament parlant, a l'empara d'internet. Totes dues han exposat la seva poesia a la blogosfera des del primer moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.