Cugat.cat celebra el Sant Jordi amb un concurs de microrelats


  • Comparteix:

Els santcugatencs podran celebrar el Sant Jordi escrivint els propis microrelats

Els santcugatencs podran celebrar el Sant Jordi escrivint els propis microrelats

El grup municipal de comunicació multimèdia Cugat.cat organitza el 4t Concurs de Microrelats amb l'objectiu de participar en les activitats de Sant Jordi i que els santcugatencs puguin gaudir escrivint. Els santcugatencs podran presentar els seus microrelats en dues categories: per a nens i nenes de fins a 12 anys, i per a majors de 13. El premis seran llibres que donen totes les llibreries de la ciutat.

Les narracions es podran presentar fins a mitjans d'abril al correu electrònic concurs@cugat.cat. Han d'estar en format .doc i han de tenir una extensió de fins a 10 línies. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'objectiu del concurs.

Mònica Lablanca

La idea és donar l'oportunitat que els santcugatencs puguin gaudir escrivint. Totes les llibreries de la ciutat participen en el concurs.




El veredicte es coneixerà el dia de Sant Jordi en el marc del programa especial de la jornada que Cugat ràdio emetrà en directe des de la plaça d'Octavià.

Les entitats que hi col·laboren són les llibreries Abacus, Alexandria, el Celler de llibres, Mythos, Paidea i el Pati de llibres; i també l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix, l'Ateneu santcugatenc, Òmnium Cultural i el Memorial Manuel Vázquez Montalbán.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.