Grau-Garriga torna a exposar a Catalunya pel seu 82è aniversari


  • Comparteix:

Pintura de Grau-Garriga dedicada a Sant Cugat

Pintura de Grau-Garriga dedicada a Sant Cugat

L'obra de l'artista santcugatenc Josep Grau-Garriga s'exposarà a diferents indrets dels Països Catalans en motiu del seu 82è aniversari. Grau-Garriga, que viu a França des de fa dues dècades, es mostra satisfet de poder exposar al seu país. L'espai santcugatenc Canals Galeria d'Art ha estat el promotor de les exposicions amb l'objectiu de reivindicar l'artista, un dels més internacionals de la nostra ciutat.

Els tapissos de Grau-Garriga s'exposaran a Vilafranca del Penedès, Palma de Mallorca i Sant Cugat durant aquest any i podrien arribar al Palau Moja a Barcelona el 2012. L'artista, més present fora que dins de Catalunya, ho veu com una oportunitat de donar-se a conèixer.

Grau Garriga

Catalunya és casa meva, però tinc més presència fora que dins i que s'hi exposi la meva obra és una forma de que se'm conegui.


Gran renovador del tèxtil a l'Estat espanyol i un dels màxims exponents de l'Escola Catalana de Tapís per on passaren pintors com Picasso i Miró, Grau-Garriga és un dels artistes santcugatencs amb més ressò internacional. El propietari de la galeria promotora de les exposicions, Josep Canals, creu que reivindicar-lo és una forma de assenyalar Sant Cugat com a ciutat d'artistes.

Josep Canals

Grau Garriga és l'artista més internacional nascut aquí i defensar-lo és una forma de què el món de l'art pari atenció en el que passa a Sant Cugat.








La mostra arribarà a la ciutat aquest setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.