El Cor Aglepta grava el seu primer disc per celebrar els seus 10 anys


  • Comparteix:

El Cor Aglepta està format íntegrament per noies a partir dels 18 anys. / Font: Cor Aglepta

El Cor Aglepta està format íntegrament per noies a partir dels 18 anys. / Font: Cor Aglepta

El Cor Aglepta ha enregistrat el seu primer disc durant aquest cap de setmana. L'església del Centre Borja ha estat l'escenari del seu debut discogràfic, centrat en temes eclesiàstics, l'especialitat del conjunt. Sota la batuta del director de la formació, Oriol Castanyer, l'agrupació té previst publicar el disc el setembre coincidint amb el seu 10è aniversari.

El regal del Cor Aglepta en el seu 10è aniversari serà el llançament del seu primer àlbum, que comptarà amb més d'una desena de cançons religioses cantades en llatí. El disc serà editat per la pròpia formació, tot i que es treballarà amb una discogràfica per acabar el procés. La seva publicació se suma així al programa d'activitats que la formació organitzarà per celebrar l'efemèride.

El director del Cor, Oriol Castanyer, ha reconegut que feia temps que volien donar aquesta passa.

Oriol Castanyer

Aquest disc és un primer tast del que serà l'aniversari. Hem aprofitat l'avinentesa per fer realitat una idea que ens rondava pel cap.




La formació, que encara ha de concretar el títol del seu primer treball i la data concreta de publicació, preveu la producció de prop d'un miler de còpies, que segurament es posaran a la venda a través d'Internet i de les botigues musicals de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.