El Teatre-Auditori ha registrat un índex d'ocupació anual del 83% durant l'últim mandat


  • Comparteix:

Cada any passen 90.000 persones per l'equipament

Cada any passen 90.000 persones per l'equipament

El Teatre-Auditori ha registrat una taxa d'ocupació anual d'un 83% durant els últims quatre anys, una xifra que suposa el pas de 90.000 persones a l'any per l'equipament municipal. Pel Museu de la ciutat van passar-hi l'any passat 38.300 persones, un increment de l'11% respecte el 2009, situant-se com el quart més visitat de la Xarxa de Museus Locals.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, diu que el Teatre-Auditori és un 'referent cultural a Catalunya'.

Xavier Escura

El Teatre-Auditori és un referent cultural a tot el país.









El Museu ha exhibit, durant els últims quatre anys, 17 exposicions i 13 cicles de conferències. Sense tenir en compte aquests dos equipaments municipals, la dotació de l'Ajuntament per l'àmbit de cultura durant l'últim mandat ha estat d'un 1,4% del pressupost municipal.

Escura ha subratllat que per la Biblioteca del Mil·lenari hi passen unes 200.000 persones l'any, és a dir, unes 700 al dia. Precisament, ha destacat la construcció de la Biblioteca de Mira-sol, així com la remodelació de la sala de teatre d'aquest districte i la rehabilitació del Casino de la Floresta com a obres executades durant l'últim mandat. El titular de Cultura també ha posat en relleu la creació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents, que ha permès descentralitzar l'oferta cultural del municipi. Pel que fa a les subvencions a les entitats, el consistori ha atorgat 2,5 milions d'euros des del 2007.

Escura ha avançat que en els propers dies es presentarà la Guia de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.