'Cor de brau' de Víctor Alexandre defensa la dignitat dels animals


  • Comparteix:

Portada de la novel·la 'Cor de brau'

Portada de la novel·la 'Cor de brau'

'Cor de brau' és la nova novel·la de l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre. L'obra, escrita amb pinzellades humorístiques, combina les reaccions diverses dels mitjans arran de l'abolició de les curses de braus a Catalunya i el punt de vista d'una família ramadera catalana. Totes dues trames fan un recorregut sobre la controvèrsia que va generar la decisió del Parlament arreu del món.

L'escriptor Víctor Alexandre posa èmfasi en la trascendència que va tenir l'abolició dels braus a Catalunya, fet que va ocupar les pàgines dels mitjans internacionals. Alexandre combina aquesta explicació amb la narració, en clau d'humor, de la història d'una família ramadera catalana i afectada per l'abolició.

D'aquesta manera l'autor mostra la visió antitaurina i la visió protaurina, que té com a rerefons un debat polític i identitari. 'Cor de brau', que vol dir 'Braveheart' en anglès, és una defensa als animals en mans d'una societat.


Alexandre explica a Cugat.cat l'objectiu de la seva nova obra.

Victor Alexandre

La novel·la és una defensa de la dignitat dels animals.



Els personatges, els diàlegs i les situacions de la novel·la evoquen les comèdies teatrals de finals del segle XIX i principis del XX.



L'obra es publica dijous de la setmana vinent i es presentarà el darrer dijous de mes al Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.