Seleccionats els grups del 5è 'Mou-te', marcat per la diversitat d'estils


  • Comparteix:

El cicle començarà el segon divendres d'abril

El cicle començarà el segon divendres d'abril

The Risas, Jimmy Jenks Septet, Citxileo, Raül Pulido i Blue Velvet seran els caps de cartell dels concerts de primavera de la 5a edició del 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. El cicle recupera l'experiència de comptar amb grups teloners, que són Dolly Society, Esquerda, Seis Pájaros de un Tiro, Siete Colinas i Bremen. Els concerts tindran lloc d'abril a juny al Casal de Mira-sol.

La 5a edició del 'Mou-te' donarà el tret de sortida el segon divendres d'abril amb The Risas. El jove grup de funky-pop presentarà la seva proposta basada en la fusió d'estils com el funky i el pop, amb elements rockers i el violí com a element atípic. L'actuació anirà precedida del grup teloner, Dolly Society, que fusiona rock i metal amb pinzellades de funky, hardcore i rap.

La segona cita arribarà l'últim divendres d'abril amb el Jimmy Jenks Septet, grup que explora estils com el latin jazz i el funk, format per músics amb una gran experiència musical. La formació la lidera el prestigiós saxofonista cubà Jimmy Jenks, resident a Sant Cugat i que ha tocat amb artistes de la talla de Chucho Valdés, Buena Vista Social Club i Jarabe de Palo. Els encarregats d'obrir la nit seran Esquerda, un grup de rock català.

El segon divendres de maig arribarà el torn de Citxileo, que farà ballar el públic amb el seu reggae-samba. El grup teloner de la nit serà Seis Pájaros de un Tiro, que barreja pop, funk i reggae.

El penúltim concert tindrà com a protagonista Raúl Pulido, cantautor santcugatenc de pop-rock aflamencat, que presentarà el seu nou treball 'Como si fuera el principio'. Aquest concert, que tindrà lloc l'últim divendres de maig, comptarà com a grup teloner amb Siete Colinas, que experimenta amb el pop, el jazz i la música tradicional turca.

El punt final el posarà, el segon divendres de juny, la rumba-jazz de Blue Velvet, trio femení santcugatenc que dóna força importància a la part vocal i, amb una base de teclat i guitarra, inclou instruments com el violí, el carrilló i el caixó flamenc. El grup teloner de la nit serà Bremen, que sona a rock, country i folk.

Tots els concerts del 'Mou-te' són gratuïts i tindran lloc al Casal de Mira-sol a les onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.