Raynald Colom homenatja Piazzolla i Thelonious Monk al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El trompetista Raynald Colom

El trompetista Raynald Colom

El vestíbul del Teatre-Auditori s'ha omplert de jazz i tango aquest divendres. El quintet liderat pel trompetista Raynald Colom ha explorat la fusió d'aquests dos estils interpretant peces dels autors nord-americans Thelonious Monk i Gerry Mulligan i l'argentí Astor Piazzolla. Mira el reportatge al programa 'Sona Ara!', al canal Música de Cugat tv

Un centenar de persones s'han aplegat aquest divendres al vestíbul del Teatre-Auditori per veure l'espectacle 'Piazzolla Monk Crossings'. El trompetista barceloní Raynald Colom ha revisat la figura dels autors nord-americans de jazz Thelonious Monk i Gerry Mulligan i el compositor de tangos argentí Astor Piazzolla.

El concert havia de comptar amb la participació del bandoneonista Marcelo Mercadante, que finalment no ha pogut actuar. El seu lloc l'ha ocupat el guitarrista Jordi Farrés. El quintet el completaven el pianista Eduardo Tancredi, el bateria Roger Blavia i el contrabaixista Dee Jay Foster.

El repertori ha constat, d'una banda, de peces compostes per Marcelo Mercadante, que no ha pogut actuar. A més, el quintet ha interpretat música del pianista i compositor nord-americà Thelonious Monk, considerat el fundador de l'estil bebop. També han tocat cançons del disc 'Summmit', de 1974, un àlbum on el bandeonista argentí i figura destacada del tango Astor Piazzolla i el saxofonista de jazz Gerry Mulligan van treballar junts. El resultat va ser una fusió peculiar i experimental de tots dos estils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.