'Gong' ensenya al públic mirasolenc el valor d'acceptar-se a un mateix a través de la dragona Mina-Li


  • Comparteix:

Les actrius de l'obra, moments després de la representació

Les actrius de l'obra, moments després de la representació

L'espectacle musical de titelles 'Gong' ha apropat aquest diumenge al públic del teatre de Mira-sol la història de la Mina-Li, una dragona que no sap llançar foc. El seu viatge a la Xina fa que tant el públic com el personatge descobreixin la necessitat d'acceptar la seva condició i aprofitar-la amb una actitud positiva. La mostra de teatre d'Igualada va seleccionar la peça el 2010, dos anys després de la seva creació per part de la companyia gironina que li dóna nom.

Una de les actrius de la companyia Gong Glòria Garcés explica el sentit més educatiu de l'obra.

Glòria Garcés

El problema de Mina-Li no queda resolt amb el seu viatge a la Xina. Haurà d'aprofitar els seus recursos i acceptar la seva condició.


El muntatge incorpora a la interpretació de Xènia Fuertes, Glòria Garcés i Esther Westermeyer música en viu i aspectes pedagògics derivats de la formació educativa de les actrius. Les tres membres de la companyia han participat activament en tots els aspectes de la producció de l'espectacle, des del guió fins els arranjaments musicals i la seva posada en escena.

'Gong', que s'emmarcat dins la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents, ha arrencat en la seva primera representació a Mira-sol els aplaudiments del centenar de persones congregades a l'espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.