'Ves quins parells', el nou espectacle de Les Xandrines, arriba a Mira-sol aquest cap de setmana


Temes relacionats

'Les cunyades', de Michael Tremblay, aquest cap de setmana a Mira-sol (27/mar/09)


  • Comparteix:

Imatge de 'Les cunyades', primera representació de Les Xandrines

Imatge de 'Les cunyades', primera representació de Les Xandrines

El grup de teatre amateur santcugatenc Les Xandrines representa aquest cap de setmana l'obra 'Ves quins parells', una peça inspirada en el muntatge 'L'estranya parella'. L'obra es podrà veure al Casal de Mira-sol, en tres sessions diferents, i ja té unes 500 entrades reservades.

El director de l'obra, Guillermo Ayesa, ha destacat la bona sintonia que ha tingut amb Les Xandrines a l'hora de treballar i assajar, i ha explicat que ja tenen altres projectes 'in mente' conjunts. Ayesa aporta més detalls sobre 'Ves quins parells'.

Guillermo Ayesa

És una adaptació de 'L'estranya parella' feta per dones. Hem fet l'adaptació entre tots nosaltres.




L'entitat santcugatenca, formada per 14 dones, ha tingut ofertes de diferents municipis, com Santa Coloma de Farners i Molins de Rei, que s'han interessat perquè representi l'obra a les seves poblacions, tot i que, de moment, Les Xandrines estan concentrades en acabar les actuacions a la ciutat. Aquesta és la segona obra que representa aquesta companyia després de 'Les cunyades', la primera peça teatral que van oferir al públic.

'Ves quins parells' es podrà veure aquest divendres i dissabte a les deu de la nit, i diumenge a les sis de la tarda al Casal de Mira-sol. Les entrades tenen un preu de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.