'Sin compromiso' i 'Encontrarás dragones', dues de les estrenes als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell del film 'Sin compromiso'

Cartell del film 'Sin compromiso'

La comèdia 'Sin compromiso' i un drama americà sobre la guerra civil espanyola a 'Encontrarás dragones' són les principals estrenes de la setmana als dos cinemes de la ciutat. A més, el Yelmo també porta a cartellera altres films com 'Esta abuela es mi padre', el thriller 'Piraña' en 3D i 'Sucker Punch', una pel·lícula de ciència ficció.

A 'Sin compromiso' s'explica la història d'una parella d'amics que, després d'alguns fracassos sentimentals, decideixen iniciar una relació sense cap tipus de compromís. La qüestió, però, es complica quan els sentiments es comencen a interposar entre els dos. La recent guanyadora d'un Oscar Natalie Portman i Ashton Kutcher són els protagonistes d'aquesta comèdia romàntica que es pot veure als dos cinemes de la ciutat.

Un altre film que es pot veure tant al Yelmo com al Cinesa és 'Encontrarás dragones', una pel·lícula americana que ens porta la visió de la guerra civil espanyola d'un periodista que investiga uns fets vinculats amb el seu pare i un jove sacerdot.

A més, al Yelmo, la cartellera es renova amb altres films com 'Esta abuela es mi padre', la tercera entrega de la saga 'Esta abuela es un peligro' on agents de l'FBI hauran de camuflar-se de dones per trobar un assassí. L'oferta de cinema en 3D s'incrementa amb 'Piraña' una pel·lícula que explica la història d'uns joves que intenten sobreviure a l'atac d'aquests animals. L'última novetat en cartellera és 'Sucker Punch', un llargmetratge de ciència ficció on unes noies provaran d'escapar de la presó on es troben.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.