Dyango omple Sant Cugat de romanticisme amb 'Corazón Mágico'


  • Comparteix:

Dyango durant l'actuació

Dyango durant l'actuació

Dyango ha transportat el romanticisme i la senzillesa al Teatre-Auditori, aquest divendres al vespre. A través dels temes del seu espectacle 'Corazón Mágico', el músic i cantant ha aconseguit captivar les més de 510 persones que han assistit a la representació, en una nit que ell mateix ha descrit com 'inoblidable'. Mira l'espectacle Cugat tv

Els espectadors han gaudit d'un ampli repertori de cançons del cantant destinat, especialment, a les persones més romàntiques, ja que Dyango s'autodefineix com un clàssic de la cançó romàntica dels anys 70 i 80. Així descrivia, en una entrevista prèvia al concert amb Cugat.cat, l'espectacle vist a l'escenari del Teatre-Auditori.

Dyango

Veuran l'amic Dyango, passaran una nit meravellosament romàntica. Una nit inoblidable on gaudiran de les meves cançons tradicionals.



Durant tot el concert, els assistents han escoltat atentament la sonoritat de les seves melodies i la bellesa de les seves lletres, i s'han deixat delectar per la màgia que Dyango transmet. De fet, un dels objectius del músic i cantant abans de l'espectacle era aconseguir una bona rebuda del públic santcugatenc. Com Dyango ha dit, a Sant Cugat hi guarda molts amics.

Dyango

Espero que a Sant Cugat li faci falta Dyango l'any vinent, que els agradi la cançó senzilla i romàntica.



'Corazón mágico' és el nou espectacle de Dyango, un artista format musicalment al Conservatori de Música de Barcelona que, a més de cantant, és un intèrpret de violí i trompeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.