Pau Alabajos, Víctor Alexandre i el teatre de petit format són les novetats del Terra Dolça


Temes relacionats

El Terra Dolça segueix apostant per les propostes culturals durant el març ( 1/mar/11)

El cantautor empordanès Miquel Abras, al Terra Dolça (19/feb/11)

'El secret del meu turbant' es presenta a l'espai Terra Dolça (23/des/10)

El Terra Dolça torna a tenir cita amb la música santcugatenca (15/des/10)


  • Comparteix:

Pau Alabajos presentarà el seu nou disc al Terra Dolça / Font: portaldexativa.es

Pau Alabajos presentarà el seu nou disc al Terra Dolça / Font: portaldexativa.es

El cantautor Pau Alabajos i l'escriptor Víctor Alexandre presentaran els seus nous treballs aquests dies al Terra Dolça. El músic valencià oferirà un tast del seu disc 'Una amable, una trista, una petita pàtria', i Alexandre parlarà de la seva darrera novel·la, 'Cor de brau', aquest dijous. L'espai gastronòmic i cultural també acollirà teatre de petit format, de la mà de companyia 8 de Teatre, que representarà l'obra 'Adreça desconeguda' de Katherine Kressmann Taylor.

El darrer dissabte d'abril a dos quarts d'onze, el cantautor de Torrent, Pau Alabajos, presentarà el seu nou treball, 'Una amable, una trista, una petita pàtria'. Ho ha explicat a Cugat.cat el promotor del centre gastronòmic, Guim Pros.

Guim Pros

Farem el concert per reivindicar que es torni a veure TV3 al País Valencià.


També dins les propostes del mes, l'escriptor Víctor Alexandre passarà pel Terra Dolça per parlar del seu nou llibre 'Cor de brau', una novel·la satírica que vol ser un al·legat contra el maltractament animal. La presentació serà aquest dijous a les vuit del vespre. El primer dissabte d'abril, a les deu de la nit, la companyia 8 de Teatre representarà en petit format l'obra 'Adreça desconeguda' de Katherine Kressmann Taylor.

A més, l'autor lleidatà Ramon Usall presentarà el seu assaig sobre la rellevància del futbol en la lluita per la llibertat i també hi haurà una continuïtat de les ofertes habituals del Terra Dolça, amb el cicle de contes per a adults i l'exposició artística mensual, aquest cop dedicada a la fotografia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.