Els Tallers de Teatre Sílvia Servan participen a la Setmana Cultural del Papiol


Temes relacionats

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan mantenen amb èxit la tècnica creativa de la seva fundadora (30/gen/11)

Professors i alumnes dels tallers de teatre Sílvia Servan surten al carrer (25/set/10)

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan de la Unió continuaran l'any vinent amb el mateix esperit (15/jun/10)


  • Comparteix:

Actuació anterior dels alumnes dels Tallers de teatre Sílvia Servan

Actuació anterior dels alumnes dels Tallers de teatre Sílvia Servan

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan participen aquest divendres a la Setmana Cultural del Papiol amb 'Tastet de teatre'. L'associació santcugatenca presenta dos espectacles: 'I·Relacions', realitzat pels alumnes del taller, i 'Platonades', de la mà dels professors del centre. Les actuacions tindran lloc al gimnàs de l'escola Pau Vila a les vuit del vespre. Les entrades tenen un preu de tres euros i es poden comprar fins a mitja hora abans.

La primera de les representacions, 'I·Relacions', és una obra original realitzada íntegrament pel grup Augusto Boal dels Tallers de Teatre, format pels alumnes adults de l'associació. La peça és una comèdia d'embolics elaborada sota la direcció de Miquel Segovia i Garrell.

El segon espectacle del vespre serà 'Platonades', una obra on participen els mestres del taller com a part de la seva pròpia companyia, Metromàtic Teatre. El professor del taller, Roger Casadellà, ha explicat que als organitzadors de les jornades, l'Associació Setmana Cultural del Papiol, els interessava plasmar el contrast de la naturalesa més amater dels alumnes amb la vessant professional dels mestres.

Roger Casadellà

Ens van demanar que volien veure tant la part dels alumnes com la dels professors.


Segons Casadellà, actor protagonista de la peça, 'Platonades' seguirà amb el to humorístic de la primera representació, oferint una obra plena de 'filosofades' que, en format 'clown', volen donar resposta a les grans preguntes de la vida. Les entrades per als dos espectacles junts tenen un preu de tres euros i es poden comprar des de dos quarts de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.