Les biblioteques de Sant Cugat ofereixen activitats especials per Sant Jordi


Temes relacionats

La biblioteca Marta Pessarrodona dóna servei a 300 usuaris diaris, en els primers dies d'obertura (31/mar/11)

La Biblioteca del Mil·lenari acull l'exposició 'Lletra a lletra' (30/mar/11)


  • Comparteix:

La majoria d'activitats tenen lloc a la Biblioteca Gabriel Ferrater

La majoria d'activitats tenen lloc a la Biblioteca Gabriel Ferrater

El Servei de Biblioteques de Sant Cugat presenta una programació especial dedicada a Sant Jordi per aquest mes d'abril. Entre les diverses activitats hi destaquen l'espectacle per a adults 'Sensualitats', a càrrec de l'actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta, una xerrada amb el periodista Martí Gironell i una taula rodona sobre la figura del poeta Gabriel Ferrater.

L'espectacle 'Sensualitats' es representarà dimarts de la setmana vinent a les vuit del vespre a la Biblioteca Gabriel Ferreter, l'abans anomenada Biblioteca del Mil·lenari. Es tracta d'un recital poètic de textos d'autors catalans i internacionals de caire eròtic, amb la veu de l'actriu Mercè Sampietro i ambientat amb les guitarres i mandolines d'Eduard Iniesta.

La biblioteca del centre també acollirà la xerrada del periodista Martí Gironell el dijous de la setmana vinent a les vuit del vespre, així com una taula rodona sobre la figura del poeta Gabriel Ferrater el darrer divendres de mes a la mateixa hora. L'acte comptarà amb la presència dels escriptors Marta Pessarrodona, Esther Tusquets, Eduard Bonet i Anna Maria Moix.

Tant a la Biblioteca Gabriel Ferrater com a la nova Biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol s'hi organitzaran també altres activitats, com ara lectures de contes o espectacles i tallers familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.