La pel·lícula d'animació 'Rio', principal novetat als cinemes


  • Comparteix:

Cartell del film 'Rio'

Cartell del film 'Rio'

L'estrena de la setmana és la pel·lícula d'animació 'Rio', una comèdia per a tota la família. La pel·lícula es pot veure tant al Yelmo com al Cinesa en 3D. Una altra novetat als dos cinemes de la ciutat és el film 'Sin límites', una pel·lícula basada en la història d'un escriptor frustrat. A més, el Yelmo renova cartellera amb tres pel·lícules més: 'Furia Ciega' en 3D, 'La legión del águila' i 'Soy el número cuatro'.

Una setmana carregada de novetats cinematogràfiques, s'obre camí amb la pel·lícula 'Rio' que porta la història d'un guacamai que descobreix que és l'últim mascle en la seva espècie. Per no quedar-se sol, l'ocell viatja al Brasil per enamorar-se de l'última femella de la seva espècie. La història, que s'estrena als dos cinemes de la ciutat, es podrà veure en 3D.

La segona novetat als dos cinemes de la ciutat és 'Sin límites', una pel·lícula que parla d'un escriptor frustrat que comença a prendre un medicament per augmentar el seu potencial amb conseqüències inesperades.

Al Yelmo, les novetats porten les històries de la pel·lícula 'Furia Ciega', on l'actor Nicolas Cage interpreta un delinqüent que intentarà rescatar la seva neta d'una secta que la vol assassinar. 'La legión del águila' explica la història d'un soldat romà que intentarà descobrir el misteri de la desaparició d'una legió de soldats comandats pel seu pare. L'última estrena és 'Soy el número cuatro', on un jove extraterrestre es camuflarà a la terra per evitar ser assassinat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.