Últimes sis representacions de 'Mamma mia!' aquest cap de setmana al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment del musical Mamma Mia

Moment del musical Mamma Mia

Aquest cap de setmana es representen les sis últimes actuacions de 'Mamma mia!' a la ciutat. El musical, número 1 al món amb 45 milions d'espectadors, enceta l'últim cap de setmana a la ciutat amb bones expectatives de públic. Sant Cugat ha estat el punt de partida d'una gira que porta l'espectacle per diferents pobles de Catalunya després de batre rècords de taquilla a Madrid i Barcelona.

La màgia atemporal de les cançons del grup suec ABBA són el fil conductor de la història d'una mare i una filla que viuen en una petita illa grega. Allà, la filla voldrà trobar el seu pare perquè l'acompanyi a l'altar el dia del seu casament. Per aquesta raó, reunirà tres possibles candidats que pertanyen al passat de la seva mare.

La protagonista de la història està interpretada per la cantant Mone, que ha participat en diversos musicals com 'Boscos endins' i 'Full Monty', i sèries de televisió com 'Porca Misèria' i 'El cor de la ciutat'. Ella mateixa explica a Cugat.cat el que suposa conduir aquest muntatge.

Mone

És un plaer estar al capdavant d'aquest muntatge. La responsabilitat dalt d'un escenari és sempre igual, però fer de Donna és un plaer.



El Teatre-Auditori ha treballat durant cinc anys per portar l'espectacle a la nostra ciutat. De moment, la reacció dels santcugatencs ha estat força bona ja que s'han venut més del 70% de les entrades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.