Els balls tradicionals catalans prenen Sant Cugat per cinquè any consecutiu


Temes relacionats

El Grup Mediterrània fa d'amfitrió de tres esbarts amb un exhibició conjunta de dansa tradicional (19/abr/10)

L'Esbart Mediterrània comparteix escenari amb dos altres grups per promoure els balls tradicionals (29/mar/08)


  • Comparteix:

Moment de l'acte

Moment de l'acte

L'escola del Grup Mediterrània ha renovat el seu compromís amb els balls tradicionals catalans amb la seva participació a la Roda d'Esbarts Catalònia, que per cinquè any consecutiu ha fet parada a Sant Cugat. Enguany, però, la cita ha canviat la plaça de l'Om per la plaça de la Vila. Tot i que els ballarins prefereixen l'antiga ubicació, aquesta cinquena edició ha aplegat una seixantena de nens d'entre tres i 15 anys, vinguts de l'Esbart Dansaire de Calafell, l'Esbart Vicentí i l'Esbart Dansaire del Foment Martinenc.

La 32a edició de la Roda d'Esbarts Catalònia ha comptat de nou amb Sant Cugat, tot i que enguany l'escenari ha canviat. Això no ha impedit, però, que, durant una hora i mitja, cada esbart hagi ballat fins a quatre peces d'uns tres minuts cadascuna. La jornada ha servit per mostrar les danses assajades als familiars assistents, així com als esbarts vinguts d'altres poblacions.

La membre del Grup Mediterrània Mercè Andrés ha explicat els motius pels quals prefereixen l'antiga localització.

Mercè Andrés

Preferim la plaça de l'Om perquè és més cèntrica i és prop de la Casa de Cultura, que ens permet que els nens s'hi canviïn dins.



La pròxima actuació de l'escola de dansa del Grup Mediterrània serà el primer diumenge de juny a Sant Vicenç dels Horts i constituirà la darrera de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.