La santcugatenca Judith Colell, vicepresidenta segona de l'Acadèmia Espanyola de Cinema


  • Comparteix:

La santcugatenca Judith Colell, directora de cinema

La santcugatenca Judith Colell, directora de cinema

La directora santcugatenca Judith Colell serà la nova vicepresidenta segona de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya en guanyar la candidatura d'Enrique González Macho, productor i distribuïdor, en les eleccions d'aquest diumenge. Aquesta candidatura guanyadora la completa l'actriu basca Marta Etura, que ocuparà la posició de vicepresidenta primera.

González Macho s'ha imposat al director Bigas Luna en les eleccions per elegir el nou president de l'Acadèmia aquest diumenge durant una assemblea general. La votació s'ha dut a terme després de la renúncia d'Álex de la Iglesia pel seu desacord amb la Ley Sinde. El ja nou president de l'Acadèmia, González Macho, opina que aquesta llei és incompleta, però que s'ha de complir ja que prové del Congrés.

El productor González Macho ha guanyat per més del doble dels vots. En total, ha aconseguit 256 vots, en front dels 101 aconseguits per Bigas Luna. 19 persones han votat en blanc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.