L'OSSC reuneix Mozart i els Beatles en el concert de Sant Jordi


  • Comparteix:

L'OSSC oferirà peces de Mozart i dels Beatles en el concert de Sant Jordi

L'OSSC oferirà peces de Mozart i dels Beatles en el concert de Sant Jordi

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) oferirà aquest divendres a la nit al Teatre-Auditori el tradicional concert de Sant Jordi, aparellant la música de Mozart i la dels Beatles. En la segona part, els alumnes de l'escola de Dansa Laura Esteve interpretaran fragments del 'Trencanous' de Txaikovski, acompanyats per l'orquestra.

Aquest divendres a la nit torna el concert de Sant Jordi que cada any ofereix l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) al Teatre-Auditori. En aquesta ocasió, l'espectacle pretén exposar la proximitat i els punts de trencament que van tenir la música de Mozart i la dels Beatles, en la seva època.

Ho ha explicat el director de l'orquestra, Josep Ferré.

Josep Ferré

Els Beatles van trencar amb la música que es feia, igual que Mozart. Semblava interessant passar de Mozart a Beatles.


L'OSSC comptarà amb la presència del pianista Antonio di Cristofano, que farà de solista a les peces de piano i orquestra de Mozart. La segona part del concert tindrà com a protagonistes els alumnes de l'escola de Dansa Laura Esteve, que ballaran fragments d'una adaptació del 'Trencanous' de Txaikovski, acompanyats per la música de l'orquestra.

L'espectacle tindrà lloc aquest divendres a partir de les deu de la nit al Teatre-Auditori i el preu de l'entrada és de 24 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.