Nit de jazz a El Siglo de la mà de Llibert Fortuny i Triphasic


  • Comparteix:

Llibert Fortuny mescla jazz amb altres sonoritats

Llibert Fortuny mescla jazz amb altres sonoritats

Llibert Fortuny i el seu trio Triphasic arriben aquest divendres a la sala El Siglo de Mercantic. La vetllada començarà a les deu de la nit i oferirà una nova faceta de Llibert Fortuny, Gary Willis i David Gómez. Lluny del seu concert elèctric habitual, el trio oferirà una actuació en acústic barrejant sons jazzístics amb noves tendències. L'actuació té una entrada de 10 euros.

Gary Willis, considerat un dels millors baixistes del panorama musical actual, i David Gómez, bateria que ha col·laborat amb més d'una cinquantena d'artistes, acompanyen Llibert Fortuny en aquesta formació que combina línies pròpies del jazz amb elements més propers a l'electrònica. Així ho explica Llibert Fortuny en declaracions a Cugat.cat.

Llibert Fortuny

En aquest cas, i aprofitant l'espai, farem un concert una mica més acústic del que acostuma a ser Triphasic.






Triphasic va néixer el 2008 amb la voluntat d'experimentar amb nou sons i proposar noves experiències musicals. El mateix 2008 van enregistrar el seu primer disc, 'Shaman', fidel a aquest estil de creació.

Tot i això, aquesta no és la primera vegada que el saxofonista visita la nostra ciutat, i és que Sant Cugat és un municipi que sempre està present en les gires de Llibert Fortuny. Així ho comenta el mateix Fortuny en declaracions a Cugat.cat.

Llibert Foprtuny

Amb Sant Cugat sempre mantinc una relació molt forta. Els meus pares són de Cerdanyola i tinc molt contacte amb la gent.




El concert d'aquest divendres a El Siglo de Mercantic, que tindrà lloc a partir de les deu de la nit, proposa una novetat dins del que és habitual en els directes de la formació, i és que arriben a la ciutat amb una proposta acústica que barreja jazz amb noves tendències musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.