L'acció i el suspens de 'Código Fuente' i 'Caperucita roja', novetats a la cartellera


  • Comparteix:

'Código fuente' és un film ple d'acció i realitats alternatives / Font: moviecarpet.com

'Código fuente' és un film ple d'acció i realitats alternatives / Font: moviecarpet.com

L'acció i la fantasia protagonitzen les estrenes d'aquesta setmana als cinemes. El 'thriller' de ciència-ficció 'Código Fuente', protagonitzat per Jake Gyllenhaal, es podrà veure als dos cinemes de la ciutat, i el suspens del món fantàstic de 'Caperucita Roja', una versió per a adults de la clàssica rondalla amb Amanda Seyfried i Gary Oldman, és la gran novetat del Yelmo. També a aquest cinema es projectarà el documental 'Justin Bieber: Never say never', mentre que al Cinesa s'hi estrena 'Hop', una pel·lícula per als més menuts que narra la història del conill de Pasqua.

'Código Fuente' obre una setmana plena de novetats cinematogràfiques amb una història de realitats paral·leles en què el protagonista, l'actor Jake Gyllenhaal, haurà d'investigar en un món alternatiu per poder evitar que es produeixi un atac terrorista. El film de ciència-ficció es podrà veure als dos cinemes de la ciutat.

La segona estrena és 'Caperucita Roja', una versió alternativa del conte de la caputxeta vermella ambientada en l'atmosfera de suspens i terror d'un poble assetjat per un home-llop. La pel·lícula es projecta al Yelmo i en el repartiment hi destaquen Amanda Seyfried i Gary Oldman.

Al mateix cinema, s'hi podrà veure el documental 'Justin Bieber: Never say never', que tracta sobre el meteòric ascens del jove cantant nord-americà a estrella mediàtica als només 17 anys. La darrera novetat de la setmana és 'Hop', una pel·lícula dirigida als infants protagonitzada pel conill de Pasqua, que combina animació tridimensional i acció real. S'estrena al Cinesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.