El Correllengua 2003 arriba avui a Sant Cugat per debatre l'estat de salut de la llengua


  • Comparteix:

Una xerrada del filòleg Enric Larreula sobre l'estat del català dóna el tret de sortida als actes del Correllengua 2003, que arriba avui a Sant Cugat. Els organitzadors conviden els santcugatencs a participar en tots els actes que se celebraran entre avui i dissabte.

La xerrada d'Enric Larreula tindrà lloc avui a dos quarts de nou al Casal La Guitza i donarà pas a altres activitats. Divendres, l'Ateneu Santcugatenc acollirà una conferència sobre l'estat del català i comptarà, entre d'altres, amb les presències del periodista Víctor Alexandre i el director del diari Avui, Vicent Sanchis. La festa final tindrà lloc dissabte a la tarda a la plaça de l'Om, on hi haurà tallers, campionats de botifarra i un concert. El membre de la Coordinadora de les Associacions per la Llengua, Aniol Pros, convida la ciutadania a participar en els actes organitzats.

Aniol Pros

EL Correllengua necessita el suport de la gent perquè tinui sentit


Els objectius del Correllengua d'enguany són potenciar l'ús social del català i defensar la integritat territorial de la llengua. Els organitzadors de l'arribada del Correllengua han comptat amb el suport de comerços de la ciutat. Aniol Pros explica que trenta botigues de la ciutat han col·laborat amb la iniciativa.

Aniol Pros

Hem rebut el suport de trenta comerços de la ciutat


El programa dels actes del Correllengua es poden consultar a la pàgina electrònica correllengua.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.