L'artista santcugatenca Marta Domingo s'estrena amb la mostra 'Passadissos pel món'


  • Comparteix:

Marta Domingo amb un dels seus quadres

Marta Domingo amb un dels seus quadres

'Passadissos pel món' és la primera exposició de la santcugatenca Marta Domingo. La mostra, que acull la galeria Pou d'Art des d'aquest dissabte, aplega una desena de quadres d'acrílic sobre tela amb un tema central: les connexions metropolitanes. Els trajectes cap a la facultat i les esperes a l'aeroport han inspirat les obres, que ara formen part de la seva estrena al món de l'exposició.

Els quadres il·lustren els diferents llocs pels quals ha transitat l'artista i destaca el contrast entre aquestes ubicacions quotidianes i geomètriques amb el moviment orgànic de la gent que passa per ells. Aquests espais transitats, però no habitats, són el tema central de la mostra.

L'artista Marta Domingo ha explicat quina ha estat la seva inspiració.

Marta Domingo

Em recorda a l'artista romàntic Friedrich que parla de l'home enfront la natura. Doncs en aquest cas és l'home enfront la zona urbana, el maremàgnum i nosaltres allà petits. És com em sento.




Aquesta és l'estrena per aquesta artista santcugatenca, fet que confirma la gran activitat cultural de la ciutat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, així ho ha destacat.

Mercè Conesa

Un dels eixos claus de la ciutat és l'activitat cultural. Mostra d'això són les activitats de cap de setmana i que promouen també les galeries d'art.








Aquesta exposició es podrà visitar a la galeria Pou d'Art fins la segona setmana de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.