Artistes santcugatencs vesteixen d'imatges, poemes i música un 'Carmina Burana' únic


  • Comparteix:

L'espectacle ha aconseguit omplir el Teatre-Auditori

L'espectacle ha aconseguit omplir el Teatre-Auditori

'Carmina Burana. El Cant dels Goliards' ha captivat el públic santcugatenc en la seva estrena al Teatre-Auditori aquest diumenge. El muntatge s'ha servit d'imatges, poesia i música per donar vida a un espectacle de gran bellesa, que ha exaltat els sentits dels espectadors. Prop de 800 persones han pogut gaudir d'aquesta òpera, impulsada per Camerata Sant Cugat, i que ha comptat amb la col·laboració de diferents artistes santcugatencs. Mira l'espectacle a Cugat tv

Amb 'Carmina Burana. El Cant dels Goliards', Camerata Sant Cugat ha pujat al Teatre-Auditori el seu cinquè espectacle multidisciplinar. En aquesta ocasió, ha comptat amb la col·laboració de diferents artistes santcugatencs com ara la soprano Júlia Farrés, l'actuació de l'actriu Marta Angelat, les imatges d'Enric Fabre i Charlene Cabral, així com de les veus de diferents cors infantils de la ciutat. L'espectacle, que ha aprofundit en aquest clàssic d'origen medieval, ha convençut el públic per la seva mirada original i poètica.

Públic

M'ha agradat moltíssim. / Destaco la posada en escena. / Els he vist altres vegades i sempre està bé.





L'òpera és una cantanta composta per Carl Orff, entre 1935 i 1936, a partir de textos dels Goliards, monjos i exclergues rodamóns que cantaven peces crítiques amb l'Església i exaltaven la llibertat, la passió i l'amor entre els segles XII i XIII.

Pel director del muntatge, Xavier Baulies, aquest 'Carmina Burana' és una exaltació del món dels sentits.

Xavier Baulies

Els textos són una exaltació del món sensorial. Nosaltres hem vestit un 'Carmina Burana' visualment i sensorialment.


Un Teatre-Auditori ple de gom a gom ha estat el reflex de la bona resposta del públic. Les imatges, la poesia i la música han donat vida a un muntatge original que ha aconseguit l'objectiu del seu compositor, exaltar els sentits dels espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.