Jaume Pla i Josep Maria Casasús reben aquest dimecres la Creu de Sant Jordi


Temes relacionats

Els santcugatencs Jaume Pla i Josep Maria Casasús, Creu de Sant Jordi (12/abr/11)


  • Comparteix:

L'entrega de les Creus de Sant Jordi tindrà lloc al Palau de la Generalitat

L'entrega de les Creus de Sant Jordi tindrà lloc al Palau de la Generalitat

El periodista santcugatenc Josep Maria Casasús i l'actor Jaume Pla, també de la nostra ciutat, rebran aquest dimecres la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat. El guardó, que és el màxim premi que entrega el govern, reconeix la tasca del periodista santcugatenc en el món de la comunicació i en l'àmbit acadèmic, i a Pla li reconeix la seva tasca com actor al llarg del darrers 50 anys. L'acte de lliurament tindrà lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat a les set de la tarda d'aquest dimecres.

Josep Maria Casasús ha estat guardonat per la seva trajectòria als mitjans de comunicació i la seva activitat acadèmica. Actualment és degà de la Facultat de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, i ha estat pioner en la recerca, divulgació i projecció del periodisme català.

Casasús ha estat fundador i president de la Societat Catalana de Comunicació i la Sociedad Española de Periodística. Casasús deia a Cugat.cat que el guardó l'encoratja a seguir treballant per la cultura i la llengua catalanes.

Josep Maria Casasús

És una satisfacció per l'honor patriòtic que representa la Creu de Sant Jordi. A més encortaja a seguir de manera digna treballant per la cultura i la llengua catalana.


D'altra banda Jaume Pla rebrà la Creu de Sant Jordi pel seu compromís amb el teatre i la fidelitat a la cultura des dels anys 'més difícils'. L'actor assegura que un guardó com la Creu de Sant Jordi l'anima a seguir treballant en la mateixa línia.

Jaume Pla

Em satisfà molt. Jo sempre dic que no t'has de jubilar mai. Al món del teatre sempre hi han personatges.



En total s'entregaran una Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i a 15 entitats. L'acte de lliurament serà aquest dimecres a les set de la tarda al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.