La Porta dels Somnis publica un nou videoclip de la cançó 'Saltem ben amunt'


  • Comparteix:

La Porta dels Somnis arriba amb novetats

La Porta dels Somnis arriba amb novetats

El grup santcugatenc La Porta dels Somnis ha publicat un nou videoclip de la cançó 'Saltem ben amunt'. A més, la banda de pop ha publicat per Sant Jordi una reedició del disc recopilatori 'Cinc anys', incloent-hi un DVD i el 10 de maig veurà la llum la versió en castellà de l'àlbum 'Aire Lliure'.

El conjunt de pop santcugatenc La Porta dels Somnis presenta diversos llançaments aquesta primavera. En primer lloc, ja ha vist la llum un nou videoclip del trio santcugatenc, basat en la cançó 'Saltem ben amunt', que forma part de l'àlbum 'Aire Lliure'.

Precisament, la versió en castellà d'aquest LP estarà a les botigues des del 10 de maig, amb el títol d''Aire Libre'. El disc presenta, com ja és tradició dels anteriors treballs del grup, els mateixos temes que s'inclouen en la versió en català, traduïts al castellà. L'àlbum ha estat finançat amb l'ajuda de la iniciativa santcugatenca Apadrina un Artista (AUA) i la promoció i la distribució aniran a càrrec del segell Discmedi.

Dies abans que surti aquest 'Aire Libre', el trio santcugatenc ha proposat un debat a través del perfil de Facebook de La Puerta de los Sueños, on demanen als seus seguidors que votin quina creuen que és la millor cançó del disc. Es pot escoltar un fragment de cada cançó del nou llarga durada a la web oficial de la banda.

Les dues últimes cançons del disc en català, la cançó de la tardor a TV3 'Seguirem aquí' i 'El pack dels mil petons', però, han estat substituïdes per dues noves versions dels èxits de treballs anteriors 'La enésima canción de amor' i 'Algo entre nosotros'.

Per últim, aquest Sant Jordi la banda formada per la cantant Virgínia Martínez i els germans Oriol i Jaume Saltor a les guitarres ha publicat una reedició del disc recopilatori 'Cinc anys', que commemora l'aniversari de la formació amb un recull dels seus èxits. Aquest treball inclou un DVD amb els videoclips del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.