Mine!, al cartell del PopArb


  • Comparteix:

Mine! participarà en l'edició d'enguany del PopArb

Mine! participarà en l'edició d'enguany del PopArb

La banda de pop Mine!, on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní, forma part del cartell del festival de música pop independent feta a Catalunya PopArb. La cita tindrà lloc a Arbúcies el segon cap de setmana de juliol i en aquesta edició actuaran artistes com Manel, Antònia Font i Mazoni.

El grup de pop Mine! segueix presentant el seu disc 'Un brindis pel nen androide' arreu de Catalunya. En aquesta ocasió actuaran el segon dissabte de juliol al festival PopArb d'Arbúcies, compartint cartell amb artistes de renom dins del panorama català com Manel, Antònia Font, El petit de Cal Eril i Mazoni.

El baixista santcugatenc de Mine!, Oriol Romaní, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que els fa molta il·lusió participar en aquest festival.

Oriol Romaní

Ens fa molta il·lusió tocar al PopArb. Feia ja dos anys que ho intentàvem perquè molts grups ens han dit que et tracten molt bé i és molt divertit.




Romaní ha avançat el projecte d'una propera gravació del grup, que tenen previst tenir-la enllestida a finals d'aquest estiu.

Oriol Romaní

Ara ens embarquem en una altra història, una gravació una mica especial per finals d'estiu, una espècie d'òpera-rock que ens fa molta il·lusió fer.





Mine!, a més de participar en la 2a edició del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, es va proclamar guanyador del concurs Sona 9 en l'edició del 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.