Els Gausacs encaren la Quinzena Verda plena d'activitats i amb la mirada sobre el 4 de 8


  • Comparteix:

Moment d'una actuació anterior dels Gausacs

Moment d'una actuació anterior dels Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat preparen una Quinzena Verda carregada d'activitats i amb l'objectiu de carregar un 4 de 8 per la diada de Sant Ponç. La presentació del llibre 'Fer Pinya' de Jordi López Daltell enceta les jornades aquest dilluns, que tindran continuïtat amb un taller per infants, una cercavila i un concert. Amb totes aquestes propostes, la colla celebra els seus 15 anys d'activitats.

'Fer pinya' explica l'aplicació de tècniques de colles castelleres al sector empresarial. La seu dels Gausacs acollirà la presentació del text a càrrec del mateix autor a partir de dos quarts de nou del vespre. La següent cita serà diumenge de la setmana que ve amb un taller de castells pensat per a infants de sis a 12 anys. La cita és a dos quarts de sis de la tarda.

El president de la colla, Santi Casanovas, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una quinzena molt especial.

Santi Casanovas

És especial per ser l'aniversari i, a més, la colla està en un moment molt bo.


L'espai 'Tanquem pinya' del magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat ràdio del segon divendres de maig serà l'escenari d'una guerra de garrotins, uns versos amb al·lusions locals, en directe.

L'endemà, dissabte la festa de vigílies de Sant Ponç, servirà per fer un recorregut a la història de la colla. Una cercavila que sortirà de l'institut Angeleta Ferrer recorrerà totes les seus que han acollit als Gausacs per finalitzar a la plaça d'Octavià amb l'actuació dels castellers, una botifarrada i un concert.

Per a l'actuació de Sant Ponç, el 15 de maig, els camises verdes es plantegen carregar un 4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.