El Museu obre el celler en el cicle 'La vinya i el vi a Collserola'


  • Comparteix:

Presentació del programa 'La vinya i el vi a Collserola'

Presentació del programa 'La vinya i el vi a Collserola'

Arriba la segona edició del programa 'La vinya i el vi a Collserola', en la qual el Museu de Sant Cugat ha decidit obrir les portes del futur Celler, que en aquests moments s'està rehabilitant. La ciutat, conjuntament amb Cerdanyola, Barcelona i el Consorci del Parc de Collserola, organitza un seguit d'activitats per apropar els ciutadans a la tradició vinícola de la zona.

La ciutat és un dels municipis propers a Collserola que compta amb una important tradició vinícola. Exemple d'això és el Celler Cooperatiu que el Museu de la ciutat està rehabilitant des de fa quinze dies. Per aquesta raó, el Museu ha volgut sumar-se a la segona edició del programa 'La vinya i el vi a Collserola' organitzant una visita a les obres del Celler i oferint un tast de vi de piment.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat quin és l'objectiu de l'activitat en la presentació de les jornades vinícoles al Centre d'Informació del Parc Natural de Collserola.

Lluis Campins

No arribàvem a temps a ensenyar l'edifici restaurat i vam pensar que també era interesant conèixer les obres del Celler.


La visita està programada pel segon diumenge de juny al punt del migdia. La resta de municipis i el Consorci del Parc de Collserola també han presentat les seves activitats amb motiu de la jornada que aniran del segon diumenge de maig al segon diumenge de juny. Can Coll acollirà unes passejades guiades per la vinya i la masia i també s'oferirà un taller d'embotellat de vi. La directora del Servei d'Ús Públic, Divulgació i Educació Ambiental del Parc de Collserola, Isabel Raventós, ha donat més detalls de les activitats que es durant a terme.


Isabel Raventos

Farem passejades guiades pels entorns de Can Coll, visites autoguiades a la masia i estades vinculades a la tasca del vi.



La Masia Can Calopa de Dalt, al terme municipal de Barcelona, explicarà el projecte social que duen a terme amb 12 nois amb dificultats relacionals i oferiran visites a la vinya i el Celler. L'activitat es farà el tercer diumenge de maig, de dos quarts d'onze a dues.

El Museu de Cerdanyola també participarà en les jornades amb xerrades i un taller de vinagres al Museu Ca n'Ortado el primer diumenge de juny de dos quarts de dotze a dues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.