El muntatge 'Okupes' de Femarec s'emporta els aplaudiments i les rialles del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

El grup de teatre social Femarec ha demostrat amb l'espectacle 'Okupes' al Teatre-Auditori que porta una trajectòria de 14 muntatges al darrere. Un total d'11 actors han regalat al públic les seves grans qualitats interpretatives amb una comèdia plena d'embolics, de tendresa i amor. Per primera vegada, a més, els actors han cantat diferents clàssics de la música. El públic ha rigut amb les peripècies dels personatges i ha interromput el muntatge amb forts aplaudiments. Mira aquest espectacle a Cugat tv

Una vegada més el grup dirigit per Glòria Rognoni ha presentat al Teatre-Auditori un muntatge ple de fets quotidians amb gags humorístics. En aquesta ocasió, però, els números musicals i la dansa han pres més força, en una obra on un grup de personatges extravagants han recorregut tot un viatge fins arribar a ocupar un teatre.

La directora del muntatge, Glòria Rognoni, ha explicat que les obres de Femarec per a qui són més terapèutiques és per al públic.

Glòria Rognoni

El públic entra per sentir com són les persones amb discapacitat. I surten comprovant quina és la capacitat de les persones amb discapacitat.


Els actors han aconseguit arrencar dels espectadors fortes rialles i molts aplaudiments. El públic, de fet, ha oblidat al primer minut de l'espectacle que els actors tenen alguna discapacitat. L'actor Andreu Buxó ha explicat què li ha aportat el teatre després de fer 14 muntatges dalt l'escenari.

Andreu Buxo

El teatre m'ha permès descobrir moltes coses. És una experiència molt positiva per a mi.






El muntatge es va estrenar el desembre al Teatre Poliorama de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.