El Cafè Auditori acull aquesta tarda la primera trobada del cicle 'Duets de Poesia'


  • Comparteix:

Sanahuja es trobarà amb Felipe Juaristi.

Sanahuja es trobarà amb Felipe Juaristi.

Els poetes Eduard Sanahuja i Felipe Juaristi formen el primer duet del cicle ''Duets de Poesia' que comença avui al Cafè-Auditori a les vuit del vespre. L'objectiu dels organitzadors de les trobades és divulgar la poesia entre la ciutadania .

El nou cicle comptarà cada mes amb dos poetes, un de català i un altre d'estranger, que recitaran versos de les seves obres. L'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, explica en què consistirà la trobada entre dos rapsodes.

Lluís Recoder

Els poetes comparan les seves dues obres


L'objectiu del Cafè-Auditori és donar a conèixer la poesia al gran públic. Es tracta d'una iniciativa més que se suma al cartàmen 'Poesia Sant Cugat' que des de fa anys impulsen l'Ajuntament i el Departament de Cultura per donar a conèixer la poesia al gran públic. Recoder creu des de Sant Cugat fa temps que es fa un esforç per popularitzar el gènere poètic:

Lluís Recoder

Tenim l'objectiu de promoure la lectura de la poesia entre la gent


"Duets de poesia" compta amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat i l'Aula de Poesia de la Universitat de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.