L'11a edició del Sant Cugat Actiu arriba carregada de música en directe


  • Comparteix:

Mine!, un dels plats forts de la música en directe al Sant Cugat Actiu

Mine!, un dels plats forts de la música en directe al Sant Cugat Actiu

La mostra Sant Cugat Actiu aterra carregada d'actuacions de grups santcugatencs. La plaça Lluís Millet acollirà l'espai jove de la fira, on cada dia tindran lloc diversos concerts de formacions locals, entre les quals destaquen El Gremio i Mine!.

L'espai jove del Sant Cugat Actiu acollirà set actuacions musicals durant els tres dies de la mostra. Divendres és el torn de la cultura hip-hop, amb els concerts de dues formacions santcugatenques. A les vuit del vespre arribarà el torn del grup RCA Flacos i, una hora més tard, actuaran els veterans El Gremio, que presentaran les cançons del nou disc que estan preparant.

El protagonisme a l'espai jove recaurà, la nit de dissabte, en la música electrònica. El DJ Hugo Martí oferirà una sessió de música techno acompanyat del saxofonista Pol Bea a partir de les set de la tarda. A tres quarts de nou de la nit arribarà el torn de Jordi Castillo.

Diumenge arribarà el torn del pop i el rock, amb les actuacions dels rockers Esquerda, que oferiran el segon concert de la seva trajectòria a partir de les sis de la tarda. Una hora més tard, actuarà el cantautor Albert Solà, acompanyat de la seva banda habitual, The Suliband. Per últim, arribarà un dels plats forts de la programació musical de la mostra, Mine!, grup guanyador del concurs Sona 9 del 2009 i que presenta el seu segon disc, 'Un brindis pel nen androide'.

La plaça Lluís Millet no serà l'únic emplaçament del Sant Cugat Actiu on hi haurà música en directe. La plaça del Rei acollirà cinc concerts de jazz i bossa nova en què col·labora l'entitat santcugatenca Jazzenviu. El primer arribarà divendres a dos quarts de nou de la nit. El grup Platan Manush oferirà una actuació de 'gipsy jazz'. L'endemà, a les dues del migdia, actuarà el Joan Mas Trio, oferint estàndards de jazz, i a dos quarts de nou de la nit arribarà el concert dels santcugatencs Yara Trio, que oferiran un repertori de jazz i bossa nova. Diumenge, també hi haurà dues actuacions jazzístiques. A les dues del migdia, actuarà l'Anna Herrero Quartet oferint un repertori de bossa nova i, a dos quarts de nou de la nit, serà el torn del 'boogiewoogie' de la mà de David Giorcelli.

A banda d'aquests dos emplaçaments fixos, hi haurà altres concerts durant el Sant Cugat Actiu. La plaça d'Octavià acull, divendres a les vuit del vespre, un concert de 'cuencos' a càrrec de Ravi Ramoneda, un artista que experimenta amb la música com a eina terapèutica. També divendres, a dos quarts d'onze de la nit, la Casa de Cultura acull l'actuació de la cantautora Maria Rodés, que presenta el disc 'Una forma de hablar'. Diumenge, a les cinc de la tarda a la plaça Octavià, tindrà lloc la mostra musical a càrrec dels alumnes de l'escola Fusió.

La programació del Sant Cugat Actiu no és l'única activitat musical que acull la ciutat aquest cap de setmana. El PSC organitza un concert del cantant santcugatenc de rock flamenc Raúl Pulido. Aquest directe tindrà lloc dissabte, a dos quarts de nou de la nit, a la plaça del Coll, amb entrada gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.