Robirosa: 'El jugador de bàsquet és un personatge amb cultura'


  • Comparteix:

Robirosa ha presentat el llibre amb Natxo Solozábal

Robirosa ha presentat el llibre amb Natxo Solozábal

'El jugador de bàsquet és més espavilat que el de futbol'. El periodista de Televisió de Catalunya (TVC) Jordi Robirosa ha fet aquesta i altres afirmacions durant la presentació a Sant Cugat del seu darrer llibre, 'Basquetmania'. El periodista santcugatenc ha repassat anècdotes i històries que ha viscut els darrers 25 anys de retransmissions esportives dels equips catalans, l'última dècada i mitja acompanyat de l'exjugador Natxo Solozábal.

Robirosa ha destacat els canvis en el joc del basquetbol i la passió amb què segueix vivint la seva professió. El periodista santcugatenc també ha ressaltat la diferència entre el jugador de bàsquet i el de futbol a nivell general.

Jordi Robirosa

El bàsquet surt de les escoles i el futbol del carrer.


Robirosa ha explicat que el llibre pot agradar no només als seguidors del basquetbol perquè està farcit de reflexions sobre l'esport en general, de les persones que envolten aquest món i de l'ofici de periodista. A més, destaca que és també un llibre de viatges.

Robirosa ha fet la presentació al Cafè Auditori convidat pel setmanari 'Diari de Sant Cugat' i el 'Tot Sant Cugat', acompanyat de Solozábal, amb qui ha compartit més d'un miler de retransmissions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.