El Museu acosta l'art i la cultura a les persones amb discapacitat intel·lectual


Temes relacionats

El Museu obre el celler en el cicle 'La vinya i el vi a Collserola' (29/abr/11)

La discoteca d'Asdi es converteix en un referent comarcal (11/mar/11)

El Museu descobreix les interioritats del procés creatiu ( 7/mar/11)

El Museu organitza visites guiades sobre l'arqueologia de la construcció (22/feb/11)


  • Comparteix:

El programa s'ha presentat aquest dimarts al Monestir

El programa s'ha presentat aquest dimarts al Monestir

El programa 'Fem un museu' comença aquest dijous amb una visita-taller monogràfica que endinsarà els assistents en el món de l'escultura. És la 2a edició d'aquesta iniciativa, organitzada pel Museu i l'Ajuntament, que té com a objectiu apropar la cultura i l'art a les persones amb discapacitats psíquiques. Les activitats s'adrecen als usuaris dels centres d'ASDI, ATAM, el Taller Jeroni de Moragas i la residència Sant Medir, i s'allargaran fins el quart dimecres de juny.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susana Pellicer, ha explicat a Cugat.cat quins són els objectius d'aquest programa.

Susana Pellicer

La fita és que les persones amb discapacitats psíquiques s'acostin al Museu, i que la resta de la ciutadania s'hi sensibilitzi.


L'activitat d'aquest dijous està dedicada a l'escultura. Després de fer una visita guiada pel claustre del Monestir, els participants experimentaran amb les seves pròpies creacions en un taller de fang, inspirant-se en els motius vegetals i ornamentals dels capitells. Aquesta sessió comptarà amb la col·laboració de la mestra d'arts plàstiques del taller d'ATAM, Carme Parellada.

'Fem un museu' tindrà tres jornades més com aquesta, cada dijous fins la primera setmana de juny, dedicades a la pintura, l'art tèxtil i el 'collage', respectivament. El tercer dimecres de juny, a les sis de la tarda, es farà una festa de clausura al Museu on s'exposaran les obres fetes pels participants de la iniciativa. La mostra es podrà veure fins a finals de mes i estarà oberta a tota la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.