García Morante posa música a la figura de Frida Kahlo a través dels seus escrits personals


  • Comparteix:

Manuel García Morante i Yrene Martínez, en una actuació conjunta./ Font: masimas.com

Manuel García Morante i Yrene Martínez, en una actuació conjunta./ Font: masimas.com

Sant Cugat homenatja aquest dijous al vespre la pintora mexicana Frida Kahlo musicant fragments del seu diari i cartes. La soprano Yrene Martínez Roca i el compositor Manuel García Morante seran els encarregats de presentar el relat dels moments clau de la seva vida en forma de cantata. La composició sorgeix després d'un any d'estudi dels escrits i obres de l'artista i queda plantejada com una narració cronològica de la seva figura i mite. El muntatge es podrà veure a partir de les nou del vespre a l'Escola de Música Victòria dels Àngels per un preu de sis euros.

La representació clou el cicle 'Una hora de música'. El piano del compositor Manuel García Morante i la veu de la soprano Yrene Martínez Roca seran els fils conductors de la 'Cantata Frida Kahlo', un recorregut per la vida, figura i obra de la cèlebre pintora mexicana.

L'escenari del Carnegie Hall de Nova York va acollir l'estrena de la peça el 2007. L'obra arriba aquest vespre a Sant Cugat en una col·laboració entre el Centre Cultural i la Fundació Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.