'Sin identidad' i 'Medianoche en París', novetats en la cartellera


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Sin identidad'

Cartell de la pel·lícula 'Sin identidad'

Les pel·lícules 'Sin identidad' i 'Medianoche en París' son les dues estrenes de la setmana que es poden veure als cinemes Cinesa de la ciutat. El film d'acció 'Sin identidad' explica la història d'un home a qui han suplantat la seva vida i a 'Medianoche en París' es pot veure el nou treball de Woody Allen, aquesta vegada, a la capital francesa. Els cinemes Yelmo no tenen cap estrena aquest cap de setmana.

La cartellera de la setmana porta dues novetats als cinemes Cinesa de la ciutat. 'Sin identidad' explica la història d'un doctor americà que viatja a Berlín i pateix un accident de trànsit que el fa estar quatre dies en coma. Quan desperta, descobreix que un altre home ha suplantat la seva identitat i que uns assassins el persegueixen.

A més, als cinemes Cinesa es podrà veure l'última pel·lícula de Woody Allen, 'Medianoche en París'. La pel·lícula presenta la història d'una parella de turistes a París. Durant l'estada, un seguit d'incògnites portaran a un dels membres de la parella a actuar de forma estranya.

Als cinemes Yelmo, l'òpera 'Die walkure' es podrà veure aquest dissabte a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.