L'espectacle 'Como en las mejores familias' exhaureix les localitats


  • Comparteix:

Els actors de l'espectacle.

Els actors de l'espectacle.

L'estrena a Catalunya de l'obra 'Como en las mejores familias' al Teatre-auditori ja té les localitats exhaurides. L'obra del Manuel Dueso, que es representarà el dia deu, no tindrà una segona funció a causa de l'apretada gira de la companyia, encapçalada per Javier Cámara i Julieta Serrano.

El talent i el bon humor que destil.len els protagonistes de 'Como en las Mejores Familias' ja ha tingut els primers resultats a Sant Cugat. Quan encara queda una setmana per a la representació, el muntatge dirigit per Manuel Dueso ha esgotat les entrades.

Basada en una obra original d'Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri, el muntatge mostra una família aparentment unida que ràpidament manifestarà les seves desavinences. Dueso ha remarcat els actors no han volgut aprofitar la seva popularitat televisiva per realitzar aquesta producció:

Manel Dueso

La gent es pensa que els actors han volgut aprofitar el 'tirón' de la televisió


La bona rebuda de 'Como en las mejores familias' precedeix l'arrencada, aquest diumenge, de la nova programació del Teatre-auditori. El teló s'aixecarà amb la versió anglesa del 'Hamlet' de Calixte Bieito, que tindrà subtítols en català. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, és conscient que l'aposta és arriscada:

Àngels Solé

Hi ha molta demanda de gent que vol cinema en versió original, i això ens ha fet donar el pas a portar teatre amb subtítols


La companyia The Birminham Rep és l'encarregada de portar aquest clàssic a l'escenari. L'actor George Anton, protagonista de l'obra, també és conegut pel seu paper de villà a la pel.lícula 'K-19', amb Harrisson Ford i Liam Neeson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.