Imma Monsó presenta el seu nou llibre 'La nit porpra'


Temes relacionats

Imma Monsó s'endinsa en el gènere d'intriga amb 'Una tempesta' (25/ago/09)

Imma Monsó farà la glossa de presentació de la cultura catalana a la Fira de Frankfurt ( 1/jun/07)

'Un home de paraula', d'Imma Monsó, s'endú el premi Terenci Moix (24/abr/07)


  • Comparteix:

Imatge de l'escriptora santcugatenca Imma Monsó

Imatge de l'escriptora santcugatenca Imma Monsó

L'escriptora santcugatenca Imma Monsó presenta el seu nou llibre, 'La nit porpra'. Aquest treball presenta la història d'un estudiant de periodisme que vol conèixer el món visitant llocs com l'Atlàntida, Sildàvia i un espai misteriós anomenat Pausa da Longa. 'La nit porpra' és el vuitè treball de Monsó, encarat a un públic juvenil.

Autora de vuit novel·les, Imma Monsó ha rebut diversos premis com el Premi Prudenci Bertrana, Premi Ciutat de Barcelona, el Salambó i el Terenci Moix, entre d'altres. L'escriptora ara presenta el seu nou treball, 'La nit porpra'. Aquesta novel·la va sorgir com una representació teatral, però finalment va acabar desenvolupant-se com una novel·la que gira al voltant de la misteriosa Pausa de Longa. L'autora ha parlat d'on va sorgir aquesta localització fantàstica al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat ràdio.

Imma Monsó

És una nota de música molt arcaica. Havia de ser un lloc molt idílic que després es va anar transformant en una altra cosa.



Monsó també ha comentat que està treballant en un altre projecte sobre el pas del temps, però que 'no té pressa' per acabar-l'ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.