'Desclassificats' destapa la relació entre el poder polític i l'ètica periodística


  • Comparteix:

Moment de l'obra

Moment de l'obra

La relació entre el poder polític i l'ètica periodística s'ha posat sobre la taula aquest divendres amb l'obra 'Desclassificats', del director i dramaturg Pere Riera. El muntatge, protagonitzat per la santcugatenca Emma Vilarasau, i els actors Abel Folk i Toni Sevilla ha aterrat al Teatre-Auditori després del seu pas per la sala Villarroel. L'obra ha convertit els prop de 600 espectadors en testimonis directes d'una trobada entre una coneguda periodista i el president del govern, amb la informació com a carta a jugar. Mira aquest espectacle a Cugat tv

La periodista Sílvia Utgés, interpretada per Emma Vilarasau, s'ha d'enfrontar a un dels reptes més difícils de la seva carrera, entrevistar el president del govern, presumptament involucrat en un delicte. Aquest és el punt de partida de 'Desclassificats', un muntatge que, segons Emma Vilarasau, troba una lectura clara en els nostres dies.

Emma Vilarasau

Una de les qüestions que planteja l'obra és si un dirigent ha de tenir una vida privada impecable.



A 'Desclassificats' l'honestedat dels tres personatges: la periodista, el cap de premsa i el polític, es posa a prova. Al segle XXI, quina ha de ser la naturalesa dels nostres líders? Amb aquesta reflexió, el director i dramaturg Pere Riera enfronta el poder polític i l'ètica periodística, tema central del muntatge.

El que fou una obra escrita per Pere Riera com a projecte final de carrera de l'Institut del Teatre ara fa sis anys, trepitja amb força els escenaris. La combinació de tres habituals de l'escena catalana, un text fet a mida per a l'actriu Emma Vilarasau i una dramatúrgia ben travada són alguns dels elements que han convençut el públic.

Públic

És molt distreta i divertida. / És una obra molt actual. / M'ha agradat l'argument i la interpretació dels actors.





Prop de 600 espectadors han gaudit d'aquesta obra, que ha encetat la seva gira per Catalunya al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.