L'11a Nit de l'Art torna aquest dissabte per obrir les portes de tallers, galeries i museus


  • Comparteix:

Xavier Escura ha presentat les activitats de la Nit de l'Art

Xavier Escura ha presentat les activitats de la Nit de l'Art

Galeries d'art, tallers tèxtils i música al carrer són algunes de les propostes incloses en l'11a Nit de l'Art, que tindrà lloc aquest dissabte des del matí fins ben entrada la nit. Múltiples entitats i artistes, com l'associació Firart, el taller Pou d'Art, la galeria Canals i el pintor Ferran Martí obriran els seus espais per tal que els participants puguin conèixer la seva obra i conversar amb els artistes. Com en edicions anteriors, s'ha organitzat per incentivar la participació el Tiquet Art, un qüestionari sobre les exposicions que permet entrar en el sorteig d'una obra de l'artista santcugatenc Paco Minuesa.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la necessitat de prioritzar aquesta iniciativa malgrat la crisi econòmica, i ha assegurat que se seguirà fent els propers anys.

Xavier Escura

Per molt mal dades que vagin, això no desapareixerà mai.


L'activitat, que donarà el tret de sortida a la jornada, serà una visita al campanar, a l'església i al claustre del Monestir, dissabte a les deu del matí, per conèixer l'evolució del romànic al gòtic. Després tindran lloc set activitats més, com un taller de retrat amb material tèxtil al Museu del Tapís Contemporani, visites comentades a les galeries i espais d'art, i un resum en imatges de l'activitat als espais artístics de la ciutat a la plaça d'Octavià, que durarà fins les dotze de la nit.

Com en edicions anteriors, s'ha organitzat per incentivar la participació el Tiquet Art. Es tracta d'un qüestionari amb preguntes sobre les exposicions de les galeries, que permet als participants entrar en el sorteig d'una obra de l'artista santcugatenc Paco Minuesa. L'obra s'exposarà durant tot el dia a l'Oficina de Turisme i el guanyador s'anunciarà a les dotze de la nit a la pantalla instal·lada a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.