Sant Cugat celebra el Dia Internacional dels Museus amb una passejada per Collserola


  • Comparteix:

El Museu organitza una passejada per Collserola

El Museu organitza una passejada per Collserola

La 8a edició santcugatenca del Dia Internacional dels Museus arriba aquest dimecres. Sota el lema 'Museu i memòria', el Museu de la ciutat organitza una jornada de portes obertes i una passejada per Collserola per conèixer el passat de les bòbiles i les pedreres de construcció de la ciutat.

El Museu de la ciutat organitza un seguit d'activitats pel Dia Internacional dels Museus. Una jornada de portes obertes en l'horari habitual del museu, de deu del matí a dos quarts de dues del migdia i de tres a set de la tarda, és una de les propostes amb l'objectiu d'apropar l'art als santcugatencs en el marc d'aquest dimecres.

A més, el Museu de la ciutat també ofereix la possibilitat de seguir un itinerari per Collserola al matí. El punt de trobada és a les nou a les portes del museu. Tots aquells santcugatencs que vulguin fer aquesta passejada hauran d'haver contactat prèviament amb el Museu. El director del Museu de la ciutat, Lluís Campins, ha donat més detalls de la jornada en una entrevista a Cugat.cat.

Lluís Campins

Proposem fer un itinerari per Collserola per descobrir la indústria de la construcció vinculada amb les bòbiles i les pedreres de calç.





El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment mundial organitzat anualment pel Consell Internacional dels Museus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.