El Teatre-Auditori acull avui 'La gata sobre la teulada de zinc calenta'


  • Comparteix:

Moment de l'obra

Moment de l'obra

El Teatre-Auditori acull aquest divendres a les deu de la nit 'La gata sobre la teulada de zinc calenta', de Tennesse Williams, una fotografia de les relacions humanes i la mentida. Sota la direcció d'Àlex Rigola, l'obra és un retrat de la dificultat de dir la veritat a les persones més properes, els matrimonis autodestructius i les desintegracions de les parelles.

L'obra es va estrenar el 1955 i se'n va fer una versió cinematogràfica el 1958. Ara Àlex Rigola l'ha adaptat als temps contemporanis per explicar la història de Brick i Maggie, una parella en crisi que visita la mansió familiar dels pares d'ell, on tot es complica i esdevé un drama en tota regla. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, assegura que el públic no sortirà indiferent del teatre.

Pep Tugues

L'espectador no sortirà igual del teatre, perquè la proposta és molt agosarada i amb interpretacions d'alt nivell.




'La gata sobre teulada de zinc calenta' es representa aquest divendres a les deu de la nit amb un preu de 24 euros pels no-abonats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.