Tret de sortida a l'homenatge al lingüista Joan Solà


  • Comparteix:

Joan Solà en una imatge d'arxiu

Joan Solà en una imatge d'arxiu

Una mostra pictòrica sobre el lingüista Joan Solà donarà el tret de sortida al seguit d'actes d'homenatge que la ciutat oferirà a l'estudiós de la llengua, desaparegut l'any passat. L'exposició titulada 'Els artistes fan un homenatge al lingüista' comptarà amb peces realitzades per artistes de Firart evocant la figura i obra de l'autor. La proposta obrirà les seves portes aquest dilluns a les set de la tarda a la biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Joan Solà està considerat, juntament amb Pompeu Fabra i Joan Coromines, un dels millors lingüistes catalans. A banda de la mostra, alguns centres educatius de la ciutat dedicaran part de l'horari lectiu a repassar els treballs de Solà. L'impulsor de l'homenatge, Joan Tres, considera necessari recordar la figura de Solà. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Joan Tres

El país li deu un homenatge a en Joan Solà. Com a mínim nosaltres el farem en el que podem abastar.




La mostra és un recull d'obres d'artistes de Firart relatives a la llengua i al mateix Solà. L'exposició estarà oberta fins la primera setmana de juny a la biblioteca. Una passejada per Collserola i un concert completaran els actes en record del lingüista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.