Mig centenar de personatges del folkore aterren al Teatre-Auditori de la mà d'Ennio Marchetto


  • Comparteix:

Ennio Marchetto imita a Lola Flores en un moment de l'espectacle

Ennio Marchetto imita a Lola Flores en un moment de l'espectacle

L'actor italià Ennio Marchetto ha fet esclatar de riure el públic del Teatre-Auditori amb les seves imitacions. Marchetto s'ha posat a la pell de diferents personatges del món cultural i del folklore com Lola Flores, Marilyn Monroe i Lady Gaga, entre d'altres. El públic ha quedat sorprès amb l'originalitat dels vestuaris que ha fet servir Marchetto per donar vida a les seves interpretacions. Mira l'espectacle a Cugat tv

L'espectacle 'L'home i el show' ha regalat al Teatre-Auditori una bona estona de riure i música sense parar. Marchetto ha demostrat la seva gran capacitat d'imitar a nivell gestual una cinquantena de personatges. Cantants com Lola Flores, Lady Gaga, Alaska i els tres tenors són alguns dels escollits que l'actor italià ha portat dalt l'escenari. L'actor ha utilitzat un vestuari fet a base de paper per anar personalitzant cada personatge. Marchetto ha explicat, però, que el més important a l'hora d'imitar un personatge no és precisament la indumentària que l'acompanya.

Ennio Marchetto

El vestuari no és important. El més clau de cada personatge és el gag còmic que acompanya a cada una de les persones que imito.





El públic, de la seva banda, ha quedat sorprès amb el muntatge i n'ha destacat la seva originalitat.

Públic

S'aprofita de l'art dels personatges però fa una combinació molt orginial i enginyosa. / El vestuari és molt creatiu. / Molt bo. / Un muntatge molt enèrgic.







Marchetto ha actuat en 70 països diferents i ha passat per escenaris tan emblemàtics com Broadway i països tan llunyans com Nova Zelanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.